Zephyr Pro-40 Perfection Metal Polish

Ikke på lager

Den Perfekt Metal Polish! BESTSELGER!

Lett å påføre - god å jobbe med - og resultatet er perfeksjon!

Pro-40 er en påfør - la tørke - tørk av metallpolish som rengjør, forsegler og beskytter.
Pro-40 er #1 i Heavy Duty Truck Industry USA, siden den har spesielle ingredienser som gir deg et "Mirror Shine" resultat på under halvparten av tiden det tar med andre poleringsmidler.

Størrelse: 16 Oz / 473 Ml.

kr 325,00

Trykk på lenken under for å laste ned HMS datablad for dette produktet.

Pro 30 Shine Lock Ceramic Spray Coating 16 oz

Art nr: PRO 30016  Zephyr Polishes lanserer nytt produkt. PRO30 er en keramisk spray coating som kan brukes på lakk, glass etc. Sprayen vil gi "vannperle effekten" og keramisk beskyttelse. Sprayen er drøy i bruk. Du sprayer enkelt på en ren overflate, og tørker av med en ren microfiber klut.  Coatingen har en god holdbarhet, men dette kan også påvirkes av blant annet klima, og såpebruk ved vask osv. 

kr 350,00

Zephyr Pro-40 Perfection Metal Polish

Den Perfekt Metal Polish! BESTSELGER! Lett å påføre - god å jobbe med - og resultatet er perfeksjon! Pro-40 er en påfør - la tørke - tørk av metallpolish som rengjør, forsegler og beskytter. Pro-40 er #1 i Heavy Duty Truck Industry USA, siden den har spesielle ingredienser som gir deg et "Mirror Shine" resultat på under halvparten av tiden det tar med andre poleringsmidler. Størrelse : 16 Oz / 473 Ml.

kr 325,00

Zephyr Pro-25 Signature Series “Easy Kut” Metal Polish

SIGNATUR SERIEN "EASY KUT" METAL POLISH Formulert for dagens "High Performance" aluminiumsfelger og mykere metaller som krever en mykere og mer skånsom cut.  PRO25 kan brukes på alle aluminumsflater og rustfrie flater, men er spesielt utviklet for å opprettholde glansen på allerede blanke flater.  PRO25 fungerer også bra på Chrome-overflater. Den nye Pro 25 Signature-serien "EASY KUT" -formelen vil raskt sette en høy glans på alle metallene dine, hver gang! Størrelse: 16 Oz / 473 Ml.

kr 325,00

Pro-50 Eliminator

Pro 50 Eliminator renser enkelt vann/mineraler flekker fra Gelcoat, aluminium, rustfritt stål, glass, chrome og glassfiber. Et trygt, ikke slitende og ikke etsende avkalkingsmiddel som løser opp kalsium, karbon, vannflekker og fjerner oksidasjon uten å skade påført overflate.  Størrelse: 16 Oz. / 473 ML.

kr 290,00

Pro-39 Ultima Conditioner/Protectant

PRO39 er et flott beskyttelsesmiddel som blir brukt til blant annet dekkfornyer. Den gir nytt liv til gummi og plastikk.Kan også brukes som skinn- og vinylrens og beskyttelsesmiddel for innvendige overflater. Gir UV-beskyttelse. Ingen fet formula. Gir langvarig beskyttelse mot falming, tørking, herding og sprekker. Størrelse: 16 Oz. /473 Ml.

kr 310,00

Pro-33 SPO-DEE-O-DEE Spray Wax ‘n Polish

Zephyr PRO33 er en bemerkelsesverdig ikke-slipende sprayvoks og polish som du kan bruke hvor som helst! Vann er unødvendig, du påfører enkelt med microfiber klut og tørker av igjen. SPO-DEE-O-DEE kan du bruke på skittene overflater også, men ikke på steder du ikke ønsker riper! ( Skitt og møkk kan lage riper der du da tørker med klut.) SPO-DEE-O-DEE tetter samtidig som den rengjør og polerer!  Inneholder carnauba. Størrelse: 16 Oz / 473 ML

kr 320,00